joi, martie 12, 2009

Omul din greseli invata!

Cum se poate distruge tot Universul tau intr-o clipa?

Simplu! Prea simplu pt o minte atat de "complicata" ca a mea! In cateva secunde? Sau poate cateva minute? Ce mai conteaza in cat timp?

Si cel mai ciudat e ca toata situatia sa porneasca de la o neintelegere, de la acel subinteles despre care tot vorbeam in unele din posturile trecute. Ce se intampla atunci cand din cauza unui "subinteles" inteles nu asa cum trebuia, poti pierde totul?

Pe principiul "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!", am ajuns la concluzia ca atunci cand stii sa ceri ceva tre' sa fii pregatit sa oferi acelasi lucru. E usor sa ceri sa nu ti se vorbeasca cu subinteles, in schimb tu stii sa faci asta! Dragut, nu?

In situatia data ambele parti realizeaza ce inseamna "subintelesul"? Suporta consecintele? Oare a meritat "subintelesul" asta? Nu era mai bine sa "spunem lucrurilor pe nume"?

Tot un principiu spune: "Mai bine mai tarziu decat niciodata...". Bineinteles tu imi vei spune "...dar mai bine niciodata tarziu!". Asta-i clar! Nu se discuta! Dar... totusi e un inceput, ai realizat ca ai gresit si incerci sa rezolvi situatia.

http://www.youtube.com/watch?v=bsmfpAObvCE

SPIN - Amintirea Ta

Iti mai spun doar atat:

In camera goala
............................
Ma ascund in umbra mea
............................................
(pt ca tu...)

Esti in mintea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici comentezi!