duminică, martie 15, 2009

Viata de noapte

De aproape un an nu am mai fost intr-un club al romanilor aici, sau intr-o discoteca romaneasca. De ce? Pt simplul motiv ca nu ascultai alta muzica decat manele. Manele, manele si iar manele...

Aseara m-au corupt prietenii si am fost intr-un club unde cica nu se asculta manele ci numai house, hip-hop, dance si alte genuri. Si asa a fost pana cand am auzit manele in stil house. Nu sunau chiar foate naspa, dar asta numai pana cand au dat-o pe manele d'alea de la mama lor.

Bineinteles in scurt timp am plecat.

"Oare chiar e imposibil sa faci un club in strainatate, tu ca si roman, si sa nu asculti acest gen de muzica?" Ii tot intrebam pe prieteni... Si nu a intarziat sa apara raspunsul: "romanii nostri considera ca muzica asta e cea comerciala". Bineinteles cand se referea la romani se referea la genul de fata "Sexy Braileanca" si de baiat "Nicolae Guta".

Mda... probabil de data asta va trece mult mai mult decat un an pana voi mai merge intr-un club romanesc. De-aia prefer sa merg in cluburile spaniolilor (si altor natii ce nu-s romani, macar asa invat salsa, bachata, etc... :D)

2 comentarii:

Aici comentezi!