luni, martie 15, 2010

Propunere "indecenta"

Am dormit mult azi, am recuperat o parte din orele nedormite zilele trecute. Consecinta ? Acum n-am somn. Logic si la mintea cocosului. Si cum nu pot dormi, m-am gandit la tine, cel care ma citesti constant. Nu esti exclus nici tu, cel care ai ajuns pe-aici din intamplare...
Azi... vreau sa-ti vorbesc un pic mai mult. Nu numai cateva randuri pe care esti obisnuit sa le citesti aproape zilnic. Un pic mai mult... dar nu foarte mult, sa nu cumva sa te plictisesti... Azi vreau sa-ti vorbesc de la barbat la femeie. Chiar daca nu-s barbat. Vorba aia: fii barbata ! Eu incerc !


Adori vitalitatea ei si chiar daca nu e o fata cu corp de model totusi gasesti ispita in privirea ei dar parca nu ai curajul sa ii spui nimic mai mult decat ceea ce vorbiti ca intre amici… O privesti cu ochii tai plini de dorinta si ti se poate citi pe fata cat de mult o doresti. Citesti acelasi lucru si pe fata ei. Dar nici unul nu aveti de gand sa faceti marele pas. Nici unul nu aveti de gand sa spuneti lucrurilor pe nume.
Timpul trece. Cateva zile nu o vezi. Dar te gandesti mereu la ea. Zburda prin mintea ta. Intr-un final va revedeţi si ea regaseste in privirea ta acea dorinta ce o impartasiti unul pentru celalalt. Si nu mai ai scapare… Ea are de gand sa actioneze pentru ca deja te doreste prea mult. Ai fost aproape inaccesibil pana acum, dar nu vrea sa piardă ocazia de a-si potoli dorintele asa ca actioneaza. Te invita la o cafea intr-o cafeterie ferita de ochii lumii.
Esti emotionat si vorbesti prea mult. Glumesti mult sa faci fata situatiei. La un moment dat ea-ti spune:"Vreau sa facem sex.". Si ramai fara cuvinte. Te inrosesti... Simti cum ti se accelereaza pulsul. Adrenalina creste. Dai din cap spunand ca si tu vrei acelasi lucru.
Ea tace. Taci si tu. Te-a luat pe nepregatite. Nu te asteptai. Pentru cateva secunde timpul s-a oprit. Atunci ea spune: "Tre' sa plec!". Si se ridica. Te pune pe ganduri si inainte de a va lua "la revedere" iti da un sarut pe obraz şoptindu-ţi ca o sa faca tot posibilul ca dorinta ei sa se indeplineasca…

Si timpul iarasi s-a oprit.
Era o discutie de la femeie la barbat sau de la barbat la femeie ? Nu-mi mai amintesc...

4 comentarii:

Aici comentezi!