joi, martie 18, 2010

JOB trendy ?

In dimineata asta am primit un mail. O oferta pt un JOB. Aveti toate datele necesare pt a intra in contact daca va intereseaza un astfel de JOB. Spor !

Societate specializata in activitate de video-chat (activitate de comunicare cu diferite persoane din intreaga lume prin intermediul internetului, cu vizualizare prin camera video), va ofera posibilitatea de a va suplimenta castigurile (sau chiar de a va castiga independenta financiara), prin prestarea unei activitati tip .hostess online..

Programul de lucru este flexibil, candidatii (fete si baieti, cu varsta minima 18 ani) putand lucra de acasa, conectarea la program realizandu-se la ce ora doriti, cat timp doriti, fara a fi impuse anumite limite sau reguli, indiferent de localitatea in care domiciliati.

NU exista nici un fel de contact direct cu persoanele cu care interactionati, acestia achitand un anumit tarif / minut pentru fiecare sesiune de chat.

Pentru a putea realiza aceasta activitate aveti nevoie de un calculator cu conexiune la internet, o camera web, cunostinte minime de utilizare a calculatorului si cunostinte minime de limba engleza.

Fiecare candidat va avea acces la un panou de control, prin intermediul caruia va putea vizualiza activitatea online, precum si castigurile obtinute.

Suma castigata variaza de la model la model (intre 100 . 2000 euro lunar) in functie de interesul acordat, seriozitate, atentia acordata membrilor, buna dispozitie, abilitatile de comunicare, timpul petrecut online etc. Plata castigurilor se face lunar, prin cont bancar sau transfer Western Union.

La cerere, in scopul pastrarii confidentialitatii, asiguram blocarea claselor de IP de pe teritoriul Romaniei. (persoanele cu care veti interactiona nu vor putea accesa din Romania profilul Dvs.)

In cazul in care esti interesat/a trimite un e-mail la adresa promoadvertisingro@gmail.com, care sa contina o copie dupa actul tau de identitate, si adresa completa, precum si un nume de utilizator sub care doresti sa prestezi activitatea de video-chat.

Pentru orice alte informatii, nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail promoadvertisingro@gmail.com

------------------

Cerinte: calculator, internet, webcam, cunostinte minime de limba engleza.

Bonusuri: flexibilitate, castiguri proportionale cu activitatea desfasurata, seriozitate, confidentialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici comentezi!