vineri, iunie 05, 2009

Green Bals


Un grup de elevi ai clasei a 9-a de la Grupul Scolar de Constructii de Masini din al meu oras natal, Bals, incearca sa dea lectii despre mediu atat primarului cat si celorlalti cetateni ai orasului.

„Având în vedere că actuala conducere a urbei face eforturi enorme pentru a face acest oraş să "răsară" odată cu florile şi să rămână verde asemeni brazilor pe tot parcursul anului, şi noi intenţionăm să punem umărul la înfrumuseţarea lui. Cu cât mai mulţi membri vor intra în această organizaţie non-profit, cu atât rezultatele vor fi mai vizibile şi Balşul se va schimba. Sperăm că buna noastră intenţie va primi sprijinul cerut şi va deveni o adevărată putere de schimbare a feţei Balşului. Cu toţii ştim că Balşul ar putea deveni un „mic Paris” prin dimensiunile sale. Vrem să respirăm un aer mai curat şi să ne mândrim că trăim în acest oraş. Haideţi să facem ceva pentru el , şi totodată pentru noi”

... declara Cosmin Zamfir, capitanul micutului grup de elevi care se intituleaza simbolic, GREEN BALS. (sursa Monitorul de Olt, 4 iunie 2009).

Se pare ca nu se vor opri aici acesti copii minunati. Au insa nevoie de spijinul "mai marilor orasului" pt a reusi, dar, mai mult decat atat, au nevoie de ajutorul tuturor locuitorilor.

Bravo lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici comentezi!